26.“Ревија стваралатва деце и младих Београда“

Mузика се најчешће везује за уживање и задовољство али је њена улога много већа. Сви знамо колико музика утиче на наша осећања. Без размишљања о томе , ми свакодневно користимо музику за стварање одређеног расположења  :да нас развесели , покрене , натера на игру , врати снажне успомене, да нам помогне да се опустимо или фокусирамо.

 Музика нама,  у нашој школи, улепшава сваки дан . Једна од омиљених активности наших ученика је свакако  слушање и певање  веселих песама и играње уз њих ,као и свирање на разним ударачким инструментима,мелодици,металофону.. а  и на клавиру.

Са поносом вам представљамо нашег ученика шестог разреда,М.Г. који је нашу школу представио клавирском композицијом, у великој сали „Дома културе Студентски град“ на 26.“Ревији стваралаштва деце и младих Београда“ коју организују „Пријатељи деце општине Нови Београд“ , покровитеља Министарства за бригу о породици и демографији.

Ученик који је представио нашу школу је био почаствован што је  део манифестације на којој су деца презентвовала своје уметничко стваралаштво у пуном сјају. Свирао је први пут на електричном клавиру и  пред толиком публиком која га је наградила громогласним заслуженим аплаузом. Био је одушевљен. Што би наш ученик М.Г. рекао;„тек смо почели“

На линку ииспод налази се видео запис наступа, погледајте.

Остави коментар

five × three =