ОШ ``Нови Београд``
(011) 30-17-491

Упис у припремно предшколско

Упис деце са сметњама у развоју и инвалидитетом у припремно предшкослко

Често родитељи постављају питања: Да ли је боље да дете са сметњама у развоју крене у припремно предшколско при вртићу или при школи? Да ли уопште има разлике у припремном  програму?

Што се самог програма тиче разлике нема јер је Припремни програм прописало је Министарство просвете и његова реализација мора бити иста и при основним школама и при вртићима.

Основна школа „Нови Београд“ спроводи припремни предшколски програм и за то је добила сагласност Министарства а предност може бити та што су у нашој школи групе мале за разлику од вртићких.

Предшколско у нашој школи

Похађањем припремног предшколског програма у нашој школи обезбеђујете могућност да ваше дете настави школовање код нас или у било којој другој основновној школи. Групе броје до осморо деце

Детаљније о важности похађања предшколског програма за децу са сметњама у развоју при основној школи прочитајте кликом на линк ОВДЕ

Поштовани родитељи и старатељи

уколико сте заинтересовани да  Ваше дете похађа припремни предшколски програм у нашој школи или желите да се датаљније информишете како функционише васпитно – образовни процес за ученике са сметњама у развоју и инвалидитетом, будите слободни да се се обратите нашим стручним сарадницима свакаког радног дана од 9 до 15 часова

064 805 4905 , Биљана Стефановић – психолог
064 805 4902, Ана Огњановић – социјални радник
011 30 17 491, локал 23

или путем е-поште: psihosoc.podrska@gmail.com

Можда ће вас занимати чланакКако одабрати праву школу за дете са сметњама у развоју

Упис ученика за шк. 22/23.
Број пријављених ученика за шк. 22/23.
0
Предшколско
0
Први разред
Преостало време до нове школске 22/23. године
Дани
:
Сати
:
Минути
:
Секунде

Рад са децом

Ево шта смо све радили заједно

Издвајамо

Издвајамо у нашој школи

Беплатан оброк и превоз

У нашој школи сваког дана за наше ђаке обезбеђени су бесплатни оброци – доручак, ручак и ужине. Бесплатан превоз наших ученика и њихових пратилаца обезбеђује општина Нови Београд.
Детаљније

Спорт у школе

„Спорт у школе“ је апсолутно бесплатан Пројекат намењен деци узраста од 1 до 4 разреда основне школе који финансира Министарство омладине и спорта. Министарства просвете, науке и и технолошког развоја дало је подршку..
Детаљније

Сензорна соба

Сензорна соба је посебно опремљена просторија у школи коју користе наши ђаци. Изолована од спољних утицаја и обложена је меканим подом и зидовима. Опрема у њој, под вођством дефекзолога, има за циљ да изазива сензорне подражаје..
Детаљније

Како до нас