Представа „Чудна шума“ поводом 52. рођендана наше школе

Дан школе „Нови Београд“

Поводом 52. Дана школе, колектив ОШ „Нови Београд“ се захвалио нашим ученицима, који су две године марљиво радили и припремали online представе поводом обележавања новогодишњих празника, школске славе Свети Сава и Дана школе, тако што је за децу припремио представу „Чудна шума“.

Деца су била изненађена и одушевљена када су видела наставнике и директорку маскиране у шумске животиње. На крају представе меда из чудне шуме позвао је ђаке на журку где су се почастили „медом и крушкама“ (слаткишима и сокићима).

Уживали смо сви заједно. Погледајте

Хвала свима на подршци

Овом приликом желимо да се захвалимо наставници Ренати Лукенић Гаши која је осмислила целокупну представу, свим наставницима који су учествовали у представи и у изради сценографије и допринели атмосфери из чаробне шуме.

Посебну захвалност дугујемо и Позоришту лутака „Пинокио“ које нам је позајмило лутке шумских животиња, као и нашим пријатељима – бренду „Мирко и Славко“ који већ дуги низ година улепшава наше наступе донирајући нам гардеробу или одевне детаље како би наши наступи изгледали што ефикасније.

Остави коментар