Proslavili smo 48. rođendan naše škole

Osnovna škola Novi Beograd obeležila 48 godina postojanja

Proslava Dana naše škole održana je u petak 13. aprila 2018. Lepo vreme, dobra organizacija i prisustvo naših prijatelja učinili su da nam ovaj dan bude divan. Uživali smo!

U školskom dvorištu održane su interaktivne radionice koje su bile tematski usmerene na zdravu ishranu, ekologiju i muziku.

Interaktivne radionice u dvorištu škole

Na muzičkoj radionici deca su se upoznavala sa različitim instrumentima. Crtali smo, bojili i pravili neke od njih. Ovom prilikom održan je i mini koncert učenika Osnovne muzičke škole „Josip Slavenski“. Oni su nastupali u okviru projekta „Klasika u poseti“ i kao i uvek zaokupirali su najveću pažnju naših učenika i gostiju.

U okviru kreativno-ekološke radionice učenici naše škole su sa đacima OŠ Ivan Gundulić sadili prolećne cvetnice i čuvarkuće.

Pravo osveženje svima nama priredila nam je radionica posvećena zdravoj ishrani. U saradnji sa Junior Chef Clubom iz Beograda naši učenici pripremali su sveže sokove koje smo svi sa uživanjem degustirali.

Kao i svaki rođendan i ovaj naš nije prošao bez slatkiša. Za to su se pobrinuli đaci koji su ukrašavali mafine uz podršku naših šefova.

Asistivna tehnologija

U isto vreme u učionicama je svim zainteresovanima predstavljena asistivna tehnologija škole i njena praktična primena u radu sa našom decom.

Priredba

Nakon radionica održana je i priredba u kojoj su jednako uživali i učesnici i naši dragi gosti. Lutkarsku predstavu pratile su recitacije, muzika i pevanje đaka, našeg školskog orkestra i grupe pevača.

Hvala svima

Divno je bilo na proslavi 48. rođendana neše škole. „Žurka“ sa puno veselih drugara, đaka, nastavnika, roditelja, komšija, kolega.. koji su uživali u poslaticama, zdravim napicima, muzici i priredbi. Naše je srce puno i zahvaljujemo se svima koji su nam pomogli i uveličali ovaj naš jubilej.

Kratak video prilog sa lica mesta možete pogledati ispod.

Остави коментар

19 + 11 =